top of page

2 juni 2022

Den Haag

You win some, you lose some…

In de categorie ‘’you lose some” hebben wij in het eerste kwartaal van dit jaar voor BAM Wonen gewerkt aan een selectie van Vestia Het ging om het verduurzamen van 435 portiek-etage-woningen en 16 bedrijfsruimtes (deels transformatie naar wonen). Er was weinig tijd, maar met een geweldig team hebben we toch veel voor elkaar gekregen.

You win some, you lose some…

We hebben de bestaande complexen geanalyseerd. De mooie opzet van de oorspronkelijke architectuur heeft ons daarbij aangenaam verrast. We hebben veel aanknopingspunten gevonden om zowel de technische, de thermische als de architectonische verbeteringen waar om gevraagd werd, vorm te geven. Daar waar nieuwe woningen aan de winkelstraat worden voorgesteld, hebben wij extra veel aandacht geschonken aan de overgang van openbaar naar privé. Met een iets terugliggende pui en een mooi bloemkozijn, ontstaat hier een fijn woonklimaat.

Maar helaas, al met al werd ons plan van aanpak door Vestia zeer goed gewaardeerd, maar mogen we het niet gaan uitvoeren. Teleurgesteld, maar trots op de plannen, willen we jullie nog even laten meegenieten.

Dank aan BAM Wonen voor de fijne samenwerking.

bottom of page