top of page

Thema's

Wij voeren alle voorkomende architectentaken uit, van haalbaarheidsonderzoeken tot directievoering, toezicht en oplevering. Daarnaast voeren wij managementtaken uit en bedenken wij communicatiestrategieën. Dat is wat we doen. Het zegt nog niets over de positie die wij als bureau innemen ten opzichte van actuele thema's in ons werkveld.

Wij zijn doelgericht, zorgvuldig en nuchter. Dat is onze grondhouding. Maar we zijn ook kritisch. Nieuwe ontwikkelingen worden actief gevolgd, op hun merites beoordeeld en waar nodig van kanttekeningen voorzien. Dat doen we in onze projecten, op onze website en via social media. Wij willen zo bijdragen aan de verdieping van ons vak en de context waarbinnen we dat uitoefenen.

 

biq is een lerende organisatie. Behalve door het eigen maken van nieuwe technieken en werkwijzen verloopt het leerproces praktisch en organisch: medewerkers van ons bureau mogen nooit iets opschrijven of ter kennisgeving aannemen waarvan zij niet weten wat het is. Want alleen door vragen te stellen word je wijzer!

Habitat
bottom of page