top of page

16 oktober 2023

Rotterdam

Openingsborrel nieuwe kantoorpand

Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zover, de openingsborrel van groenoverleven.nu & biq architecten bv. In mei van dit jaar zijn we verhuisd naar onze prachtige locatie aan de Puntegaalstraat (voor Rotterdammers bekend als de 'pluk-me-kaalstraat') in Rotterdam. We hebben maandenlang als een stelletje fanatieke mieren gewerkt om dit kantoorpand tot in de puntjes perfect te maken.

Openingsborrel nieuwe kantoorpand

Deze mijlpaal moest natuurlijk gevierd worden met onze opdrachtgevers, samenwerkingspartners, families en iedereen die verder heeft bijgedragen aan het mogelijk maken van deze mooie stap.

Door Smaak van de Waard werden we getrakteerd op heerlijke hapjes en drankjes terwijl iedereen een rondleiding kreeg door ons kantoor. Bovendien werden aanwezigen ook in kleine groepjes meegenomen op ontdekkingstocht door het oude belastinggebouw, een monumentaal pand met een rijke geschiedenis. De middag werd gesloten met een hilarische cursus ‘Rotterdams voor beginners’ door ras-Rotterdammert roel pot.

Wij willen graag alle aanwezigen bedanken voor hun komst, de prachtige cadeaus en hun bijdrage aan een zeer geslaagde en uiterst gezellige middag. Wij vonden het geweldig om dit samen te vieren! 🎉

bottom of page