top of page

16 juni 2023

Den Haag

En dan is het af...

Drie jaar aan een project gewerkt. Ontworpen, getekend, overlegd, materialen uitgezocht en nog meer vergaderd. En dan is het af… De woningen aan de Pretorius- en Smitstraat in Den Haag zijn dit voorjaar opgeleverd aan Staedion en aan de nieuwe bewoners. Super mooi moment natuurlijk, maar voor een architect voelt het ook een beetje als een afscheid.

En dan is het af...

Het was een fijn project. Soms ging het snel en soms lag het even stil. Soms was het een zoektocht naar de juiste oplossing en soms viel alles goed op z’n plek. En nu staat het daar en zijn wij al weer druk met andere projecten bezig.

Gelukkig hebben we een aantal van de nieuwe bewoners gesproken tijdens de feestelijke opening in april. Het is fijn om te weten voor wie je bouwt, zeker als ze zo blij zijn met hun nieuwe huis! De plattegrond wordt gewaardeerd en de woningen voelen verrassend ruim voor hun afmeting.

En met het mooie weer deze maand heeft de fotograaf (Hans Sloot) geweldige plaatjes kunnen schieten, waar we zeker mee te koop gaan lopen. Omdat we heel trots zijn op dit project.

bottom of page