copyright biq  |  privacy

  • LinkedIn Black Round
  • biq bol
  • Black-Circle-Icon_Email1-940x940.png

Villa Hoboken

Rotterdam

1/8

Opdracht:

Woonbron, Rotterdam

Aannemer:

Bontenbal, Reeuwijk

 

Medewerkers:

Theo van de Beek, Sebastian van Damme, Hans van der Heijden, Mathieu Kastelijn, Angela Schoen, Rick Wessels

 

Fotografie:

Stefan Müller

 

2005-2006

 

terug naar projectenlijst

 

 

De 1e verdieping van deze voormalige jenever destilleerderij is verbouwd tot kantoren. De werkruimten liggen rondom een grote hal. Middels grote glazen deuren zijn de werkruimten af te scheiden van de hal die vaak wordt gebruikt voor informeel overleg. De entree van het gebouw heeft houten lambrizeringen en trappen en een felrood geschilderde liftkern.

 

Meer informatie over de Villa Hoboken